Beoordelingen van CAI Schiedam

Recente recensies

5.0
Nancy
gisteren

Als vanouds weer heerlijk! Eten had goede temperatuur en hoeveelheid weer in orde 👍🏼

Roxi
7 december 2021

goed, lekker maar door transport kwamen ze strak tussen één kant, een beetje verpletterd?

Pauline
6 december 2021

We eten wel vaker sushi maar deze was toch wel heel erg lekker!! Net even anders van smaak en creativer . Ik ga hier zeker vaker bestellen

Nancy
5 december 2021

Op de site staat dat je twee stuks kakiage tempura krijgt (waren er in het begin volgens mij drie). Maar nu kreeg ik drie halve dus een halve te weinig en ze waren ijskoud. Afgekoeld in deze tijd begrijp ik, maar dit was meer dan afgekoeld. Zonde Verder waren de smaak en kwaliteit goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bs
5 december 2021

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Boon
5 december 2021

Fantastische sushi, heel vers en supersnelle levering!! Uitstekend!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margot
5 december 2021

Sushi’s waren weer top!

Marta
4 december 2021
Gi
2 december 2021

Het eten was er super snel. En ik heb lekker gegeten.

Anneke
2 december 2021
Shirley P
2 december 2021

Op een woensdag 19.06 voor de tweede keer besteld. Om 19.30 stond de fietskoerier al voor de deur. Op de wat drukkere momenten gaat het vast niet zo snel, maar laten we eerlijk zijn, dat zou ook wel raar zijn. Ben blij dat ik de zaak op de grote markt binnenliep toen ik er zomaar ineens langs liep en dacht hé is dit nieuw. Ik maakte een kort praatje en ondertussen werd er een ingepakte bestelling in een tas gedaan. Ik mocht een blik erop werpen…zag er zo goed uit dat we meteen die week nog hebben besteld. Alles keurig en precies zo mooi gemaakt als wat ik had gezien. Heb inmiddels twee keer besteld en zeer tevreden. Vers, goed verzorgd en heerlijk dus ja….dit is onze sushi tent geworden omdat ik weet dat het bij CAI gewoon goed is. Houden zo!

Daphne
30 november 2021

altijd top kwaliteit! Ontzettend vers, beste sushi die ik heb gegeten via thuisbezorgd.

Kadir
28 november 2021

Lekkere en verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
27 november 2021

Een uur wachten voor zulke lekkere sushi vind ik het wel waard. Ga zeker nog eens bestellen!

Jacqueline
27 november 2021

Kwaliteit blijft goed 👌🏻 Het was weer heerlijk!

Jane
24 november 2021
Bianca kerssemeijer
21 november 2021

De sushi is top nergens lekkerder dan bij cai. Alleen de sashimi word elke keer minder steeds dunnere plakjes dat is erg jammer. Maar de kwaliteit is super.

Margot
21 november 2021

‘T waren weer overheerlijke sushi’s!!

Emanuel
20 november 2021
Anouk
19 november 2021

beste sushi ever!! ik kom zeker nog een keer terug 😍

Nico Westra
19 november 2021
Melissa
19 november 2021
Dom
17 november 2021

Precies op tijd, heerlijke sushi. Zeker een aanrader

Erwin
16 november 2021

Snel bezorgd en top kwaliteit sushi

Danielle
16 november 2021

Ja een heerlijk verassingsmenu.

C de Koning
16 november 2021

Heerlijke sushi, lekker gegeten

Deline
13 november 2021

Het was subliem, dankjewel

Nancy
12 november 2021
Sarah
11 november 2021

Snel geleverd, en vriendelijke bezorger. Beste sushi in schiedam! Nieuwe vaste plekkie❤️ De rollen zijn perfect, de smaken combinaties smelten goed in je mond..

Andrea
9 november 2021
Hany Mandour
8 november 2021

Heerlijk eten en optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
7 november 2021

Wow! Wat een prachtige en heerlijke sushi :) Zeker voor herhaling vatbaar :) De bezorger was ook heel vriendelijk! Hartstikke bedank :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marta
6 november 2021
Joop
3 november 2021

Lekkere verse sushi. De lekkerste die ik thuis heb laten bezorgen

Nico van der Want
1 november 2021

Goedemiddag, Ik heb al veel sushi gegeten in mijn leven: u maakt in mijn ogen absoluut de allerbeste sushi van Schiedam. Tot nu toe altijd vers, prachtig opgemaakt, creatief en heel smaakvol. Complimenten! Verbeterpunt: afgelopen zondag blokkeerden twee bezorgfietsen de ingang, en 2 bezorgers(?) zaten luidruchtig met hun telefoon aan een tafeltje. Ook stonden er stoelen omgekeerd op de tafels. Ik haal zelf altijd af, dus dan stoort dat niet, maar de uitstraling nodigde niet uit om bijvoorbeeld met mijn familie bij u in het restaurant te gaan zitten. Oftewel: ik zou zorgen dat de bezorgers (en hun fietsen) ergens op de achtergrond zijn, en het restaurant gezellig en warm is ingericht. Want uw eten is echt fantastisch, en ik hoop dat meer mensen dat gaan ontdekken en dat u nog lang blijft bestaan. Met vriendelijke groet, Nico van der Want

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lisette calis
1 november 2021

Volgens mij ga ik nooit meer ergens anders sushi bestellen. Zo vers en zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reyhan
1 november 2021

Heerlijke sushi gegeten, dit is zeker mijn favo sushi restaurant in Schiedam geworden! Daarnaast ook snelle bezorging met vriendelijke bezorger. Enige minpunt: volgende keer graag meer sojasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
31 oktober 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
29 oktober 2021

Soja saus en stokjes ontbraken. Sushi zelf was heel lekker.

-
29 oktober 2021
Marion
26 oktober 2021

Heerlijke sushi! We gaan zeker vaker bestellen.

B.Maksimovic
25 oktober 2021
Jiske
24 oktober 2021
A
21 oktober 2021
Manon
21 oktober 2021

Zoals altijd superlekker!

Franq
18 oktober 2021

Heerlijke Sushi en snel bezorgd

Tom
17 oktober 2021
Tatjana
16 oktober 2021

Als een echte sushi fan, ben super tevreden! Alles was heel vers en heerlijk! We gaan daar zeker nog meerdere keren bestellen!

Jacqueline
15 oktober 2021

Het was wederom erg lekker, alleen staat de beperkte keuzemogelijkheden mij steeds meer tegen!

Schiedam Optiek
14 oktober 2021

Beste sushi ooit gegeten!

Sander
11 oktober 2021

Gewoon heel goed. Ik denk dat dit onze vijfde bestelling was.

João Lucas
11 oktober 2021

Amazing food! The guioza could be bigger and the nigiri a bit smaller to fit better in the mouth. The taste of both is delicious and the delivery process very smooth. Will definitely order again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke van der Burg
10 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd

Jezriël
7 oktober 2021

Eten was er binnen 10 min. Wilde ff gaan schijten na het bestellen, maar moest direct weer opstaan. Eten was ook erg lekker!!

Bs
6 oktober 2021

Heerlijk verse sushi, te mooi om op te eten. En de bezorging was ook supersnel

Cornelia
4 oktober 2021

Lekkere sushi, beetje Amerikaanse stijl maar erg goed van kwaliteit. Ook vega-optie. Bezorging 10 minuten later dan gewenst maar daarmee precies op het vooraf aangegeven tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeff
4 oktober 2021
Jacqueline
2 oktober 2021

Het was weer heerlijk! CAI onderhand wel eens zijn/haar assortiment gaan uitbreiden, ik ben benieuwd naar andere smaken

Anoniem
1 oktober 2021

Top

Wim Mulder
1 oktober 2021

Het eten is gewoon heel goed, maar het tijdstip van bezorging niet. Voor de 2de keer een half uur eerder bezorgd, terwijl we nog niet klaar zijn om te eten. voor de koude sushi is dit niet erg, maar de warme garnalen zijn dan niet lekker meer. Moet misschien toch maar weer bestellen waar ze wel klok kunnen kijken.

Nancy
30 september 2021
Milovac
27 september 2021

Ontzettend goed! Enorme aanwinst voor schiedam, weinig keuze maar echt goed dank hiervoor. Prijs voor wekelijks vind ik wat hoog, dus dit is een feestje voor eens in de zoveel tijd.

Samir
24 september 2021
A. Angenent
17 september 2021

Heerlijk en alles lekker vers!

MJ
15 september 2021

Beste Sushi van Schiedam en omstreken!

Marijke van der Burg
12 september 2021

Een explosie van smaken. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
11 september 2021

Als altijd super

Manon
10 september 2021
Esther
10 september 2021

Pokebowl en sushi smaakten heerlijk. Snelle bezorging

Neesha
10 september 2021

Supersnelle bezorging en heerlijke poké bowl zalm!

Rob
9 september 2021

Wederom genoten!

Hummer
9 september 2021

Heerlijke sushi en supersnelle bezorging. Wij zijn fan 👍

Monique
9 september 2021

Het was superlekker!

Jacqueline
5 september 2021

Goddelijk gewoon 👌

Erna Vrijland
4 september 2021
Tom
4 september 2021
N
4 september 2021
Nancy
3 september 2021
Caroline
3 september 2021
Nancy
3 september 2021
Henk van deventer
2 september 2021

Topkwaliteit!

Petra
2 september 2021

Wederom perfect, de nieuwe luxury box is absoluut een aanrader!

Rob
31 augustus 2021

Top. Was verrassend goed. Echt een aanrader.

Lies
30 augustus 2021

Snelle bezorging en hele lekkere verse sushi , echt een aanrader!!

NanNancy
27 augustus 2021

Wederom snel bezorgd en heerlijk gegeten

R Paans
21 augustus 2021

Het assortiment van 12 stuks is echt een aanrader! CAI is snel , vers en lekker.

Desirée
18 augustus 2021

Heerlijke, sushi. Super vers en goede service.

J.J. Visser
16 augustus 2021

Was weer perfecte sushi, op tijd en compleet.

John Harreman
14 augustus 2021

Vandaag voor het eerst besteld precies om 6 uur bezorgd en heerlijk dát het was een aanrader

Valerie
13 augustus 2021

Heerlijk

Piet
12 augustus 2021

Vanavond voor de zoveelste keer bij CAI besteld. Wederom smullen ! Gewoon super lekker en vers. Constante kwaliteit waar Schiedam blij mee mag zijn. Wacht niet langer en bestel bij deze topper !

Nancy
12 augustus 2021

Wederom top!

John
10 augustus 2021

Voor de eerste keer bij CAI Schiedam besteld. De bestelling werd erg snel bezorgd. Warme gerechten waren nog lekker warm. Alle gerechten waren heerlijk en het zag er ook super mooi opgemaakt uit. Echt een aanrader. Hier gaan wij vaker bestellen.

Jeanne Pierot
10 augustus 2021

zeer tevreden, ivm verjaardag een tegoedbon gekregen, heel attent .

Eveline
9 augustus 2021

Heerlijke sushi en super snel bezorgd! 👌🏻

Rob
8 augustus 2021

Weer helemaal TOP!

Petra
7 augustus 2021

Absoluut de lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. Altijd vers en supersnelle bezorging. De assortimentsbox is een aanrader.

Nicolette
7 augustus 2021

Heerlijke sushi! We komen zeker nog eens terug!

Nancy
6 augustus 2021

Wederom heerlijk gegeten en snelle levering

Schiedam Optiek
6 augustus 2021

Beste sushi ooit gegeten!

Suzanne
5 augustus 2021

Aanrader. Eten was heerlijk - supervriendelijke bezorger. Hele lekkere originele vegan optie met groene asperges, avocado en paksoi. Sausjes waren ze eerst vergeten maar supersnel nabezorgd. We kregen er een Japans likeurtje bij als goedmaker. Had niet gehoeven, wel heel attent. Verbeterpunt: We konden bij sommige gerechten aan de buitenkant niet goed zien wat de vegan of vis/vlees was. Beter om vegan apart in te pakken en op de verpakking aan te merken.

Manon
3 augustus 2021
AS
3 augustus 2021

TOP! Eén van de betere sushipoints in Schiedam! Altijd vers in heel lekker! Ik raad het zeker aan!

Hetty
3 augustus 2021

De bestelde sushi zag er super mooi uit en smaakte fantastisch!

Ruben
1 augustus 2021
Rob
1 augustus 2021

Was weer top! Dikke 10!

Margot
1 augustus 2021

Heerlijke sushi!

R
31 juli 2021
Amy
30 juli 2021
Ruben
30 juli 2021

Complexe smaken en geweldige presentatie, terwijl ik fastfood sushi had verwacht. Heel gaaf!

Dennis
28 juli 2021
M vd Heide
26 juli 2021

Gewoon hele lekkere sushi..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
24 juli 2021

Weer helemaal prima, lekkere verse sushi.

R
23 juli 2021
D berns
23 juli 2021

Was ontzettend lekker ,jammer dat je code niet kan gebruiken bin bezorgen . Even op de site zetten zodat het niet tegen val bij bestellen

Marieke
21 juli 2021

Lekkere sushi heerlijk gegeten.

Nancy
20 juli 2021

Het eten was er super snel en wederom super lekker

René P
17 juli 2021

Tip: het assortiment van 12 stuks is echt een aanrader ! Alles is lekker hoor maar dit is onze favoriet

Els
17 juli 2021

Heerlijk gegeten, eten was er snel.

Rene Tournier
16 juli 2021

Iedere keer weer verbaasd hoe lekker vers en supersnel het eten bezorgd wordt, werkelijk fenomenaal 👍🏼

Sander
15 juli 2021

Echte top Sushi ! Kraakvers , heerlijk Nu een aantal keren gehaald of laten bezorgen en iedere keer fantastisch.

Sandra Vink
14 juli 2021

Het was weer zalig!

Jaquelina
14 juli 2021

Altijd lekker!!!

Laurens
14 juli 2021

Heerlijke Sushi!

Zino
12 juli 2021

Beste sushi uit de buurt. Verser kan niet, een echte aanwinst voor Schiedam!

Petrs
12 juli 2021

Heerlijke verse sushi, en heel stipte bezorging.

Marynske
12 juli 2021

Heerlijke sushi’s!!!! Ze zien er niet alleen mooi uit, maar ze smaken goddelijk! Supersnelle levering. Top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René P
11 juli 2021

Wederom een smaaksensatie !

Marijke van der Burg
11 juli 2021
Rob
11 juli 2021

Heerlijke sushi! Heel vers, verfijnd en smaakte top! Echt een aanwinst voor Schiedam! Een dikke 10!

Anne van Bohemen
8 juli 2021

Heerlijk gegeten, super snel bezorgd en top kwaliteit!

Laurens
8 juli 2021

Wederom erg lekker

Hans T
8 juli 2021

supergoed van smaak en topbezorging

Nancy
6 juli 2021

Wederom top!

Marijke van der Burg
4 juli 2021

Het was weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kelly
2 juli 2021

Super verse kwaliteit sushi!

Petra
2 juli 2021

Elke week feest, heerlijke sushi, een aanrader 👍

Marlous
2 juli 2021

Heerlijke sushi, een van de betere restaurants in Schiedam. Echt een aanrader!

Nancy
28 juni 2021

Snelle levering van heerlijke verse producten! Niet de eerste keer dat we hier besteld hebben en zeker niet de laatste keer

Jacqueline
27 juni 2021

Echt ontzettend lekkere sushi 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
26 juni 2021

Gewoon genieten , sushi The next level

Wim Mulder
26 juni 2021

Sinds de opening al 5 keer besteld. De beste Sushi in Schiedam.

mellisa
23 juni 2021

Beste sushi in tijden! genieten

Silvana
23 juni 2021

Voor het eerst bij Cai besteld en het was echt super lekker! Bezorging was ook snel. Tot de volgende keer😊

Djan
23 juni 2021

Geweldig, kwaliteit van het eten is super!

Sofia
21 juni 2021

Super delicious and great presentation!

Jacqueline
21 juni 2021

Ontzettend lekker! Een aanwinst voor Schiedam 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther van der Horst
20 juni 2021

12 st assortiment van de beste sushi besteld. Verrassend lekkere sushi rijkelijk gevuld met vis en van alles! Bezorging precies op tijd. Aanrader.

Mariëlla
19 juni 2021
Michiel
19 juni 2021
Franq
19 juni 2021

Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Tevens goede eigen bestelwebsite zeer professioneel

Thijs
18 juni 2021

Sushi die zich onderscheid door orignaliteit en smaak.

Marijke van der Burg
15 juni 2021

Heerlijke sushi. Voor het eerst bij jullie besteld maar dat zal in de toekomst wel vaker gebeuren.

Taycan
12 juni 2021

Hele lekkere (goed kleverige :-) sushi, we hebben gesmuld. goeie originele smaken. ze waren allemaal lekker. hgr van een 12-jarige smulpaap

Charlotte
11 juni 2021

De heerlijkste sushi! Wij zijn meer dan tevreden. Zeker weten een aanwinst voor Schiedam!

Reactie van CAI

heel erg bedankt! we zijn super blij om dat te horen.

Sandra Vink
10 juni 2021

Eerste keer hier sushi gehaald, was super lekker!

Reactie van CAI

We zijn blij dat het goed is bevallen

Rene Tournier
7 juni 2021

Na van anderen gehoord te hebben dat de sushi lekker was ook een keer geprobeerd. Buitengewoon lekkere sushi, sashimi en een perfecte timing qua bezorging, complimenten overall dus👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van CAI

heel erg bedankt! we zijn erg blij om dat te horen.

Bonnes
6 juni 2021

Al twee maal iets besteld. Enorm van genoten! Vis is echt super zacht en smelt bijna op je tong! Voor ons zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van CAI

heel erg bedankt! we zijn erg blij om dat te horen, we hopen u snel terug te zien.

Yiou
5 juni 2021
Reactie van CAI

heel erg bedankt voor uw beoordeling!

Monique
4 juni 2021

Heerlijk!

Reactie van CAI

fijn om te horen!

Margot
4 juni 2021

Onze eerste bestelling bij Cai, wat was dit lekker! Zeker niet de laatste keer, jammie..... kannie wachten. Margot

Reactie van CAI

Bedankt voor het compliment! We zijn blij dat het goed is bevallen :)

Vivian
2 juni 2021

Erg goed!!

Reactie van CAI

Dankuwel Vivian!

Tan
1 juni 2021

We hebben de bestelling opgehaald en waren blij verrast over de heerlijke hapjes. De kwaliteit was opvallend goed. Absoluut een aanrader!

Reactie van CAI

Dankuwel Tan, we zijn erg blij om dat te horen!

Marja
30 mei 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van CAI

We zijn blij om dat te horen, dankuwel Marja!

Anke
30 mei 2021

Op tijd geleverd en heerlijke sushi.

Reactie van CAI

Bedankt voor uw review Anke!

Dennis
30 mei 2021

Prima Sushi, aanrader, in de top 2 van Schiedam!

Reactie van CAI

Dankuwel Dennis! We hopen u snel weer te verwelkomen :)

Petra
29 mei 2021

Geweldige sushi >3

Reactie van CAI

Dankuwel Petra!

Alice
27 mei 2021

We have been ordering sushis from all over the area, Cai's are so far the tastiest. Service was super friendly, and the food was delicious. Welcome to Schiedam!

Reactie van CAI

Thank you so much! We appreciate it a lot, we hope to see you soon again :)

Schiedam
26 mei 2021

Heerlijk! Verse en uitstekende sushi met liefde gemaakt. Mooie aanwinst voor Schiedam.

Reactie van CAI

Dankuwel! Leuk om te horen :)