Avaliações de CAI Schiedam

Avaliações recentes

5.0
Mevr. A. de Koning
4 dezembro 2022

Eerste x dat we bij jullie hebben besteld, zeker niet de laatste. Was prima. Iets te vroeg bezorgd, maar beter als te laat. Alleen jammer dat er niet het juiste aantal stokjes bijzaten en dat de koude spullen op de warme zaten. 👍🏻👍🏻

Karel
4 dezembro 2022

Cai's choice is echt een aanrader en dat voor die prijs!

Raquel
2 dezembro 2022

Eten was top zoals altijd!

Fleur
2 dezembro 2022

Lekkere pokebowl!

Nancy
30 novembro 2022

Was weer heerlijk

Caroline
29 novembro 2022
Judith
28 novembro 2022

Smaakvol, verzorgd, op tijd bezorgd en netjes verpakt. Gewoon heel goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin
25 novembro 2022
Joke
24 novembro 2022

Ze waren weer perfect!!

Nancy
21 novembro 2022

Ook de lunch is goed verzorgd en erg smakelijk!

Saskia
21 novembro 2022

De familiebox was heerlijk! Met veel variatie en juist wat aparte sushi er in. Ook de gyoza was erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
19 novembro 2022

Chef box is zoals altijd in orde. Behalve de spichtig tuna, die is te overheersend. Heerlijke verse sushi. Bestelling zou 18.50 klaar zijn. We verlieten echter pas om 19.15 de zaak omdat de bestelling nog niet klaar was. Heb gevraagd of Cai ons volgende keer wil bellen of mailen indien vertraging. Dit is zonde van onze tijd en de vriend die zou komen eten heeft een half uur moeten wachten in de regen. Hopelijk komt Cai volgende keer met een passende oplossing.

Nancy
17 novembro 2022
Linda
12 novembro 2022

Super verse poke bowl! Erg lekker en gezond!

Jacqueline
10 novembro 2022
Nancy
10 novembro 2022
Nancy
6 novembro 2022

Goede kwaliteit

Nancy
3 novembro 2022

Heerlijk als altijd

Jerry
1 novembro 2022
Edwin
30 outubro 2022

Rijst was erg los en het zeewierblad zat er niet strak omheen gerold. Hierdoor viel de sushi helemaal uit elkaar en lag de rijst en inhoud in de sojasaus. Gevolg was dat we de sushi met een vork eruit moesten halen. Dit moet echt beter. Qua smaak was de sushi goed maar de resterende sushi moesten we wel met een vork opeten en dat was niet fijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nancy
29 outubro 2022

Toppie!

Irina van Zuilen
27 outubro 2022
Jeanette van deurzen
26 outubro 2022
Jackie
26 outubro 2022

Altijd lekker en vers!!!! Echt de beste sushi van Schiedam!!!

Caroline
24 outubro 2022
Martin foliant
24 outubro 2022

Heerlijke sushi en altijd vers gemaakt. Vandaag voor het eerst de poke bowl geprobeerd, ook een echte aanrader!

Lucia
21 outubro 2022

De lekkerste verse sushi altijd snel bezorgd.

Martin foliant
21 outubro 2022

Heerlijke sushi en altijd vers

M.van oortmerrsen
20 outubro 2022

Wederom genoten, top

Nancy
19 outubro 2022

Was weer heerlijk

Wolfgang Kaltenbrunner
18 outubro 2022
Jacqueline
17 outubro 2022

Erg smakelijk!

Ayse
15 outubro 2022

Het was heerlijk én halal, heel fijn!

Jor!ck
12 outubro 2022

altijd top!

Nancy
12 outubro 2022

Kakiagi was perfect

Joke
10 outubro 2022

Perfect, heel snel bezorgd en weer voortreffelijke sushi!

Margot
10 outubro 2022
Erica M B
7 outubro 2022
Nancy
2 outubro 2022
Deline
30 setembro 2022

Altijd zeer tevreden

Row
27 setembro 2022

Goed van smaak, vers, prima hoeveelheden.

E
26 setembro 2022

Ruim anderhalf uur op de bestelling gewacht en de warme gerechten waren lauw/koud. Na bellen werden snel nieuwe warme gerechten gebracht, maar de koude spullen hadden in eerste instantie niet meegegeven mogen worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jef Groenescheij
26 setembro 2022

Vers, gemaakt terwijl je wacht, heerlijk van smaak

Nancy
25 setembro 2022
Jacqueline
23 setembro 2022

Cai's choice is echt een aanrader 👌🏻

Nancy
17 setembro 2022

Als altijd heerlijk gegeten Goede kwaliteit super vriendelijk

IB
17 setembro 2022

De bezorging duurde bijna 1,5 uur, maar we wisten dat het druk was. Sushi was prachtig en heerlijk! Zeker een aanrader.

Nancy
9 setembro 2022

De "groentenkoekjes" zouden van mij wel iets minder krokant mogen, maar zijn nog steeds erg lekker

Melanie Eikenbroek
3 setembro 2022
Deline
2 setembro 2022

Zeer goed zoals altijd

Maria
1 setembro 2022

het warme gerechtje was echter koud en heel taai verder was het heerlijk

babita versluis
31 agosto 2022

Wederom super!

Nancy
31 agosto 2022
Karel
31 agosto 2022

Erg lekker, heerlijk vers!

Nancy
28 agosto 2022
Ingrid
27 agosto 2022

Was gewoon weer heerlijk in iedergeval tot de volgende keer.

Nancy
27 agosto 2022
Jan
18 agosto 2022

Altijd top!! Heerlijk

Nancy
12 agosto 2022

Was weer heerlijk!

babita versluis
10 agosto 2022

Heerlijke, verse sushi (en ziet er prachtig uit!).

Mick
6 agosto 2022

Heerlijk,

Nancy
4 agosto 2022
Eric de Sturler
3 agosto 2022

Eten was heerlijk. Voor het ophalen was het eten iets later klaar (~10 min) dan de website (online besteld) had gesuggereerd. Was geen punt, maar misschien goed om aan te passen of naar te kijken.

Jacqueline
1 agosto 2022

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Nancy
30 julho 2022
Ilonka
28 julho 2022

Lekkere sushi. Soms aan de wat prijzige kant, maar als er aanbiedingen zijn is het zeker meer dan waard.

Caroline
27 julho 2022

Uitstekend zoals altijd.

Nancy
24 julho 2022

Weer heerlijk gegeten en bestelling stond op tijd klaar

Fiona
24 julho 2022

Verschillende keren besteld bij Cai de afgelopen tijd en ook vanavond weer heerlijk gegeten! Goede prijs-kwaliteit verhouding, vers eten en netjes verpakt. Top service!

FHC
22 julho 2022

The best in Schiedam

CW
22 julho 2022

Lekkerste sushi van Schiedam

Femke
20 julho 2022

Super lekkere verse en originele sushi. Zeker een aanrader!

Sandrine
17 julho 2022

Zoals altijd hele snelle bezorging en super lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan Van Mil
15 julho 2022

Wederom weer erg lekker! Dank jullie wel!

Roxi
11 julho 2022

Was good and tasty but the tuna salad had really little tuna! A scoop extra would have been much better….

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erica Bicego
7 julho 2022
Karel
7 julho 2022

Verrukkelijk

Arie den Draak
4 julho 2022
Jack Hague
4 julho 2022

The sushi was great, always order when we come through Schiedam. Unfortunately an order of gioza was missing and we were too far away to come back . Shame as we’d not tried the gioza before.

Nadeche
4 julho 2022

Ontzettend lekkere sushi, alles is vers, de smaken kloppen. Ja, het is wat duurder, maar zeker het geld waard!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Max
3 julho 2022
Ilham
2 julho 2022

Altijd top!! Zelfs super waard om af te halen!!

Beatrice
2 julho 2022

Heerlijke sushi

Khalid
26 junho 2022

Heerlijke sushi :-)

Hang Nguyen
26 junho 2022
Jacqueline
20 junho 2022

De luxury box was top 👌🏻

Fiona
19 junho 2022

Gewoon weer lekker zoals altijd!

Anouck
13 junho 2022

Gewoon heerlijke sushi, perfect op tijd geleverd,top!!👍👍

Rachid
11 junho 2022
Jacqueline
10 junho 2022

Het was lekker, alleen vond ik de kwaliteit niet zoals anders.

Ellen
9 junho 2022

Nieuwe klant bij CAI en verschillende gerechten besteld voor de lunch, waaronder een hele goede aanbieding. Heel erg tevreden, was op tijd klaar, wat warm moest zijn was warm, en ook nog lekker. Ik ga zeker opnieuw bestellen opm andere gerechten uit te proberen :)

Thijs
5 junho 2022

Eten was top en smaakte goed maar Prijs-kwantiteit verhouding was erg laag

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
1 junho 2022

Weer heel erg lekker!!

Nancy
1 junho 2022
Mirko
31 maio 2022

Weer erg goed, zoals altijd!

Sanem
26 maio 2022

Ik had gisteren voor het eerst besteld en was super tevreden! Had ook een hele goede recensie gegeven hier. Dus vandaag weer besteld maar er zaten geen rietjes bij voor de bubble tea. Dus ik had gebeld, maar die meneer deed heel makkelijk en zei het is ver om terug te komen. Ik woon in vlaardingen en jullie zitten in schiedam. Is letterlijk misschien 10 minuten rijden. Had erna weer gebeld en meneer zei; oke ik stuur iemand langs voor de rietjes. Niemand is geweest. Ik vind dit echt heel erg. Want over het eten en de bubble tea's ben ik echt tevreden, maar als jullie iets vergeten dan is het ook jullie taak om het op te lossen toch? Het is gewoon anders om de bubble tea zonder rietje te moeten drinken. Ik heb in 2 dagen tijd meer dan 100 euro uitgeven. Dus sorry, maar ik bestel dus nooit meer iets bij jullie! Vind dit echt onbeschoft.

Reacção a CAI

De medewerker die de telefoon opnam is niet meer aan het werk en onze excuses voor zijn gedrag. . sorry.

Sally
25 maio 2022
Sanem
25 maio 2022

Eten was heerlijk en vers! En hun bubble tea's zijn amazing!

jongejans
25 maio 2022

voor de tweede keer besteld. was super lekker en erg vers.

Esteban García Illera
24 maio 2022

Sushi rollen vallen uit elkaar aan de onderkant bij het oppakken. En de yakatori was niet lekker deze keer. Had een vreemde bijsmaak Die hebben we laten staan De rest was lekker zoals altijd

Pamela
22 maio 2022

Ordered the 20 piece salmon box (#19) for pick up. My order was ready & waiting for me when I arrived. Packaged & presented well. Rolls were lovely & fresh. Would recommend and will definitely be ordering again! 5 star!

Deline
20 maio 2022

Beste sushi ooit We bestellen ieder vrijdag of zaterdag sushi hier het is nu een must bij ons thuis

Nancy
20 maio 2022
den Ouden
19 maio 2022

Was weer heerlijk!!!

Anoniem
16 maio 2022
Nancy
16 maio 2022
Hany Mandour
16 maio 2022

Het eten was heerlijk en bezorging was lekker snel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natasja
13 maio 2022

Heerlijke sushi. Er waren dingen vergeten bij mijn bestelling. Dit is direct netjes opgelost

Tiga
12 maio 2022
Monique Atmoredjo
7 maio 2022
N
7 maio 2022
James
6 maio 2022

Perfect!

MJ2998
4 maio 2022

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

Jacqueline
2 maio 2022

Het was anders dan anders niet minder lekker maar toch

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L
2 maio 2022

Super lekker en sneller dan snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen Moerman
1 maio 2022

Zeer lekker, gaan we vaker doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Deline
30 abril 2022

We zijn zo tevreden dat we nu ieder week 2 keer besteld Super kwaliteit en service

Anna
30 abril 2022

de sushi was zoals altijd fenomenaal goed! :-) alleen, ik had aangevinkt geen stokje, sojasaus, gember en wasabi te willen, maar toch gekregen. Het komt wel op, maar ik probeer verspilling tegen te gaan, want ik heb in huis alles al :-) dank juelli wel en blijf vooral zulk lekker eten maken!

Ariejanne
29 abril 2022

Het eten was super!! Echt vers! En stipt optijd! Gaan we zeker weer doen!

Patricia De Man
28 abril 2022

Heerlijk !

Fam de Jonge
28 abril 2022
Rieki Roosloot
27 abril 2022

Heerlijk prima verzorgd. Het was super lekker dus we hebben ervan genoten en keurig op tijd en vriendelijk bezorgd

Willeke Vester
22 abril 2022

Altijd heel goed.

Ely
22 abril 2022

Alles was lekker en vers , zoals altijd

Judith
18 abril 2022

Altijd lekker vers en smaakvol, netjes ingepakt en stipt bezorgd. Ben heel blij met deze aanwinst in Schiedam!!!

M
17 abril 2022
Neesha
15 abril 2022

Heerlijke sushi!

Sulamie Helmy
11 abril 2022

Goede kwaliteit, levering op tijd, vriendelijke medewerker.

Nancy
7 abril 2022

Udon viel mij tegen. Kip was beetje slordig gesneden: er zaten nog zeentjes in en udon was beetje droog

Martin van Oortmerssen
7 abril 2022
De Jong
6 abril 2022

Vers bereid, lekker gevarieerd, kan niet beter.

Mick Stam
5 abril 2022
Sieta van der Laan
4 abril 2022
Tamara
3 abril 2022

Echt een aanrader! Voor het eerst besteld, super snel bezorgd en goede kwaliteit sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nancy
3 abril 2022

Het voelt als een ontmoedigingsbeleid voor de minder grote eter dat het minimum bestelbedrag met €5 verhoogd is. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alice
3 abril 2022
Arjen
2 abril 2022

De sushi was heerlijk. Verbeterpunt: geen oordopjes in achter de balie als de klant z'n bestelling op komt halen of een tafel komt reserveren.

Rox
1 abril 2022
Alessio
1 abril 2022

Beste sushi van de regio !

Angel Vogel
28 março 2022

Altijd superkwaliteit, en ruim op tijd.. zelfs te vroeg... kan een minpunt zijn ,maar niet als je trek hebt...

Vink
23 março 2022
Barbara
23 março 2022

Het was heerlijk!! We hebben een nieuw sushi adresje wij gaan zeker vaker bestellen!!!

Nancy
21 março 2022
Manon
17 março 2022

Zoals altijd weer super lekker!

Monique Atmoredjo
17 março 2022

Was zoals altijd heerlijk en bedankt voor de sashimi!

Jacqueline
14 março 2022

Het blijft godsgruwelijk lekker!

Mariella Vrijenhoef
14 março 2022

Sushi was heerlijk en supersnel bezorgd

Neesha
12 março 2022

Weer heerlijk gegeten!

Bart
12 março 2022

De sushi van de family box ziet er erg mooi uit en smaakt ook erg goed. Minder rijst dan bij andere adressen en dat maakt de verhouding juist erg goed!

j
11 março 2022

lekker en snel geleverd

Isabella
11 março 2022

Eten was heerlijk zoals altijd. Heb een bestelling geplaatst voor een chef’s choice met een special request voor geen garnalen en heb een heerlijke selectie van sushi’s gekregen. Alles was ook heel vers!

Tiga
10 março 2022

Het was de eerste keer dat we bij CAI hebben besteld. We hebben genoten van de heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar.

Wim Mulder
7 março 2022

Het eten is echt perfect. De bezorging is wat minder, het was weer veel te vroeg, kan de bezorger niets aan doen, maar moet wat beter geregeld worden. Is voor koude producten niet erg, maar wel voor de warme.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
5 março 2022

Voor de eerste keer sushi laten bezorgen door Cai. Goed op smaak en heel lekker zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging perfect op tijd.

Silva tavares
5 março 2022

Sinds dit zaak hun eten hebt geproefd eet ik niks anders dan sushi als ik niet wil koken ben tien kilo aangekomen 😂

Hennie Vink
3 março 2022

Altijd vers altijd goed!!

Indranie
1 março 2022

Het eten is altijd top. Alleen is een flesje soya echt te weinig wanneer ik voor bijna 40 euro aan sushi heb besteld.

Marc
28 fevereiro 2022

Delivery excellent. Food was very good, missing only Sauce or topping for the poke bowl besides soya Sauce.

C
27 fevereiro 2022

Heerlijk, bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
25 fevereiro 2022

Lekkerste sushi!

Ria
24 fevereiro 2022

Geweldig lekker

Lachman
23 fevereiro 2022
Jassie
20 fevereiro 2022

Was lekker en vers! Zeker aan te raden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mick Stam
19 fevereiro 2022

Lekker,

Tim
18 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Prijs is flink, maar prestatie ook. Bezorging was snel, ondanks dat Eunice alles uit de kast heeft gehaald om concullega’s uit te schakelen.

Laurens
17 fevereiro 2022
Giovanna
17 fevereiro 2022

Cai's choice menu,12 stuks was echt een goede keuze,heerlijk gegeten,bezorging in 15 minuten zo als beloofd,top!

Sarina
16 fevereiro 2022

Snelle levering en heerlijke sushi. Hier zal ik vaker bestellen!

Toos
15 fevereiro 2022

Wat hebben we weer heerlijk gegeten! Alle verschillende sushi uit de luxury box zijn geweldig. Vers en goed op smaak.

Govert
15 fevereiro 2022

Precies op tijd, erg lekker. Het is erg jammer dat jullie niet 4 stuks verkopen want wij houden van variatie kopen en hadden wel 4 stuks extra gekocht, maar 8 was te veel van het goede.

Nancy
15 fevereiro 2022
Riet
15 fevereiro 2022

Heerlijke sushi. Keurig verpakt en op tijd klaar.

Roosloot
14 fevereiro 2022

Hele smaakvolle sushi. Beste van Schiedam !

Anneke
13 fevereiro 2022

Super lekker en vers bereide sushi, echt een aanrader!

Nadine
13 fevereiro 2022

Heerlijk en zeer goed verzorgd!

T.
12 fevereiro 2022

Heerlijke variaties.

Maarten
12 fevereiro 2022

Erg lekkere sushi en snel geleverd

Jacqueline
12 fevereiro 2022

Kwaliteit blijft constant, dus erg smakelijk!

Nancy
10 fevereiro 2022
Stacey
8 fevereiro 2022

Super lekker en mooi!

rowin giessen
8 fevereiro 2022

Net even wat beter dan de all you can eat restaurants.

Ik
5 fevereiro 2022
M. Steenbergen
5 fevereiro 2022

Héérlijke verse sushi en dik op tijd bezorgd!

Joke
5 fevereiro 2022

Box met 36 besteld. Er zat een bakje bij met 3 plakjes zalm en 3 plakjes tonijn, en dus maar 30 stuks gerold met rijst/avocado/garnalen etc. Dit was eerder niet zo en lijkt me ook niet de bedoeling.

Duncan
3 fevereiro 2022

Dit is simpelweg de lekkerste sushi van Schiedam en Rotterdam.

Nancy
2 fevereiro 2022
Ilham
2 fevereiro 2022

Top like always! Beste sushi in de tijden niet gegeten.

Simone van Pelt
31 janeiro 2022

Goed geregeld en was super lekker !

Roxi
31 janeiro 2022

Perfect 🤩

EW van Loenen
31 janeiro 2022
Maarten
30 janeiro 2022
tessa
30 janeiro 2022

top !! was super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Y
29 janeiro 2022
Jiske
29 janeiro 2022
Rik
28 janeiro 2022

Alle sushi aan 1 kant van de bak tegen elkaar gezakt en geplet

Ria
27 janeiro 2022

Geweldig heerlijk eten, vers gemaakt

Nancy
25 janeiro 2022
Roos
25 janeiro 2022

Altijd lekker!

Jonker
24 janeiro 2022

Lekker vers

Sandy
24 janeiro 2022

Dit keer, super snelle bezorging en de versheid was te proeven! De vorige keer moesten we lang wachten op ons eten, maar ondanks dat toch nog een keer hier besteld vanwege de goeie kwaliteit. Zeker een aanrader!

Diana Buurman
24 janeiro 2022

Enige minpunt is dat er geen wasabi bij zat en te weinig sojasaus voor 75 sushi. Ik had namelijk 2 flesjes.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hany Mandour
24 janeiro 2022

Lekker eten en ruim op tijd bezorgd.

Maaike
24 janeiro 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline
24 janeiro 2022

Dit keer de family box genomen, en die was top! Erg lekker weer 👌🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
24 janeiro 2022

👍🏼👍🏼

N
23 janeiro 2022

CAI heeft super lekkere sushi en het wordt altijd netjes op tijd bezorgd! De warme hapjes zijn helaas niet altijd meer warm genoeg als het thuis wordt bezorgd. Een tip zou zijn om sushi rollen ook per 4 stuks te verkopen, zodat je wat meer keuze variatie hebt als je voor 2 personen besteld.

A. de buurvrouw
23 janeiro 2022

Superlekker, vooral de Dragonroll & Sashimi!

Luesken
22 janeiro 2022

Twee uur moeten wachten op onze bestelling, de kwaliteit van sushi was niet wat ik gewend was (eerdere keren was de sushi echt top) Helaas, wellicht dat het de volgende keer weer top is.

Deline
22 janeiro 2022

Beste sushi in Schiedam

Chen
22 janeiro 2022

Helemaal top!

Lilian
22 janeiro 2022

Fantastisch lekkere sushi! Voor die geflambeerde zalm mag je me ‘s nachts wakker maken :)

Sulamie Helmy
20 janeiro 2022
Manon
18 janeiro 2022

Even lekker als altijd!

Maria tavares
16 janeiro 2022

Mijn eten kwam Helemaal onder gegooid voor het eerst jammer genoeg maar hier je eten bestellen is gewoon rustgevend en overheerlijk!!!

Nancy
15 janeiro 2022
Judith
15 janeiro 2022

Precies op aangegeven tijd bezorgd. Warme gerechten waren warm, Het is erg smaakvolle sushi, netjes verpakt! Voor herhaling vatbaar!

Alend
14 janeiro 2022
Serena
14 janeiro 2022
Chen
13 janeiro 2022

Heerlijke sushi zoals altijd. En snel bezorgd!

Bob van Gool
13 janeiro 2022

Sushi was heerlijk en vers, helemaal top! Bezorging was helaas wat aan de late kant, maar wel zeer klantvriendelijk en telefonisch goed bereikbaar. Ga ik zeker vaker bestellen!

Kik
12 janeiro 2022

Top!

Mariandel
10 janeiro 2022

Lekker lekker lekker in de ochtend bestelt In de middag op tijd bezorgd mijn 50ste verjaardag was zeer geslaagd Famillie Box was heerlijk !

Roxi
10 janeiro 2022

sushi was ok om te proeven, maar niet zoals gewoonlijk! wat me zo stoorde, het feit dat het meteen brak en totdat je het stuk in je mond stopte, brak het volledig! erg moeilijk om te eten! Ik gebruikte een lepel plus alle stapels ... Ik was teleurgesteld

Martin van oortmerssen
9 janeiro 2022

Prijs kwaliteit is top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sulamie Helmy
9 janeiro 2022

Vriendelijk personeel. Moeilijk te verstaan door de telefoon. Bezorging was op tijd en vriendelijk. Goede sushi, zag er verzorgd uit.

Aad Nieuwenhuijse
9 janeiro 2022

Online 18.40 opgegeven 19.05 bezorgd, alles was wel lekker alleen de pasteitjes waren taai en koud, sommige soorten waren klein en rommelig op de schaal

Nancy
8 janeiro 2022
Henk van Deventer
6 janeiro 2022

Constant prima kwaliteit. Beste in Schiedam

GJ
2 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, uitstekende Sushi

Ria
2 janeiro 2021

Geweldig

Sandra Gronsveld
1 janeiro 2021

Nu al voor de 3e keer sushi besteld en wij vinden de kwaliteit super goed! Mooie combinaties en goede smaken. Kortom, wij komen weer terug.

Nancy
1 janeiro 2021
Joanna
1 janeiro 2021

Super lekker

Nancy
1 janeiro 2021
Jacqueline
1 janeiro 2021

Duurde langer dan ik verwacht had, maar de sushi was weer top!

Lena
1 janeiro 2021

Very friendly staff and one of the best sushi’s in zuid holland.

Jos
30 dezembro 2021

Alweer top!

Mb
29 dezembro 2021

Heerlijk! Altijd weer een feestje, super kwaliteit! Echt een aanrader!

Anoniem
28 dezembro 2021

Vriendelijke medewerkers, houden rekening met allergieën/dieetwensen. Top tent!

Esther
27 dezembro 2021

De sushi was top. Ze hebben ervan geniten. Zeker een aanrader

Rene Beenen
27 dezembro 2021

Bezorging op afgesproken tijd en kwaliteit van het eten opvallend beter dan andere sushi restaurants.

Neesha
26 dezembro 2021

Ondanks dat het zondag en Tweede Kerstdag is, was het super snel bezorgd en hebben we echt genoten van de heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
26 dezembro 2021

Heerlijke sushi! Vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Safaa Ayadi
25 dezembro 2021

Beste sushi in omgeving Schiedam en hele goede service. Soms wil ik net iets anders en dat doen ze ook zonder moeite. Proberen waard daarna wil je niets anders meer!

Stefanie
24 dezembro 2021

Echt heerlijke sushi! Echt een aanrader! En in het bijzonder de geflambeerde Beef.

Marjolijn
22 dezembro 2021

Eten was heerlijk. Bezorging was half uur te vroeg. Gelukkig is meeste eten koud, dus geen probleem. Ik miste de sojasaus en wasabi, die zat er deze keer helaas niet bij. Gelukkig had ik thuis nog een lekker sojasaus.

Jeff
22 dezembro 2021
Tatjana
21 dezembro 2021
Ria
21 dezembro 2021

Het is echt de lekkerste Sushi, die ik tot nu toe heb gegeten

Anoniem
20 dezembro 2021

Heerlijke sushi! 🍣

Van Zon
20 dezembro 2021

Super lekker en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling bezorgd werd.

Stephen
20 dezembro 2021

Erg lekkere sushi en zag er verzorgd uit.

Nancy
18 dezembro 2021
Anouck
16 dezembro 2021

Heerlijke sushi, een echte aanrader 👍

Silva tavares
15 dezembro 2021

🤤🤤🤤🤤 Verse rijst,verse vis en goed gemaakt sushi uiteindelijk na jaren zoeken naar het perfecte kwaliteit in sushi voor mijzelf….van dure restaurants naar cheap zaken kwam ik hier puur uit toeval 🍀 en ik geef jullie een 10+ Ga zo door ik ben 1 van jullie vaste klant geworden!!

Hans
12 dezembro 2021

Bezorging was 50 minuten te laat en bij telefonisch contact gaf men te kennen dat het erg druk was. Bezorger vertelde dat er een zieke collega was. Kwaliteit was wederom erg goed!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nancy
12 dezembro 2021

De sushi was goed, maar nu kreeg ik twee halve kakiage in plaats van twee hele. Ik heb daar een klacht over gestuurd maar heb nog geen reactie gekregen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cora de Koning
11 dezembro 2021

Heerlijke sushi En op tijd bezorgd

Neesha
11 dezembro 2021

Echt heerlijke sushi!

Mick Stam
11 dezembro 2021

Erg lekker, zoals het hoort dus geen koude sushi’s, 😀helaas door regen kapot tasje en lag het beetje in elkaar , ziet het er net iets minder uit zonde,

Joke
10 dezembro 2021

De sushi waren uitmuntend!

Anette Kooij-Leermakers
10 dezembro 2021

Top producten, we hebben genoten

juliette
9 dezembro 2021

Hele lekkere sushi! Snel bezorgd! :)

Nancy
8 dezembro 2021

Als vanouds weer heerlijk! Eten had goede temperatuur en hoeveelheid weer in orde 👍🏼

Roxi
7 dezembro 2021

goed, lekker maar door transport kwamen ze strak tussen één kant, een beetje verpletterd?

Pauline
6 dezembro 2021

We eten wel vaker sushi maar deze was toch wel heel erg lekker!! Net even anders van smaak en creativer . Ik ga hier zeker vaker bestellen

Nancy
5 dezembro 2021

Op de site staat dat je twee stuks kakiage tempura krijgt (waren er in het begin volgens mij drie). Maar nu kreeg ik drie halve dus een halve te weinig en ze waren ijskoud. Afgekoeld in deze tijd begrijp ik, maar dit was meer dan afgekoeld. Zonde Verder waren de smaak en kwaliteit goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bs
5 dezembro 2021

Heerlijk zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans Boon
5 dezembro 2021

Fantastische sushi, heel vers en supersnelle levering!! Uitstekend!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margot
5 dezembro 2021

Sushi’s waren weer top!

Marta
4 dezembro 2021
Gi
2 dezembro 2021

Het eten was er super snel. En ik heb lekker gegeten.

Anneke
2 dezembro 2021
Shirley P
2 dezembro 2021

Op een woensdag 19.06 voor de tweede keer besteld. Om 19.30 stond de fietskoerier al voor de deur. Op de wat drukkere momenten gaat het vast niet zo snel, maar laten we eerlijk zijn, dat zou ook wel raar zijn. Ben blij dat ik de zaak op de grote markt binnenliep toen ik er zomaar ineens langs liep en dacht hé is dit nieuw. Ik maakte een kort praatje en ondertussen werd er een ingepakte bestelling in een tas gedaan. Ik mocht een blik erop werpen…zag er zo goed uit dat we meteen die week nog hebben besteld. Alles keurig en precies zo mooi gemaakt als wat ik had gezien. Heb inmiddels twee keer besteld en zeer tevreden. Vers, goed verzorgd en heerlijk dus ja….dit is onze sushi tent geworden omdat ik weet dat het bij CAI gewoon goed is. Houden zo!

Daphne
30 novembro 2021

altijd top kwaliteit! Ontzettend vers, beste sushi die ik heb gegeten via thuisbezorgd.

Kadir
28 novembro 2021

Lekkere en verse sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
27 novembro 2021

Een uur wachten voor zulke lekkere sushi vind ik het wel waard. Ga zeker nog eens bestellen!

Jacqueline
27 novembro 2021

Kwaliteit blijft goed 👌🏻 Het was weer heerlijk!

Jane
24 novembro 2021
Bianca kerssemeijer
21 novembro 2021

De sushi is top nergens lekkerder dan bij cai. Alleen de sashimi word elke keer minder steeds dunnere plakjes dat is erg jammer. Maar de kwaliteit is super.

Margot
21 novembro 2021

‘T waren weer overheerlijke sushi’s!!

Emanuel
20 novembro 2021
Anouk
19 novembro 2021

beste sushi ever!! ik kom zeker nog een keer terug 😍

Nico Westra
19 novembro 2021
Melissa
19 novembro 2021
Dom
17 novembro 2021

Precies op tijd, heerlijke sushi. Zeker een aanrader

Erwin
16 novembro 2021

Snel bezorgd en top kwaliteit sushi

Danielle
16 novembro 2021

Ja een heerlijk verassingsmenu.

C de Koning
16 novembro 2021

Heerlijke sushi, lekker gegeten

Deline
13 novembro 2021

Het was subliem, dankjewel

Nancy
12 novembro 2021
Sarah
11 novembro 2021

Snel geleverd, en vriendelijke bezorger. Beste sushi in schiedam! Nieuwe vaste plekkie❤️ De rollen zijn perfect, de smaken combinaties smelten goed in je mond..

Andrea
9 novembro 2021
Hany Mandour
8 novembro 2021

Heerlijk eten en optijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjolein
7 novembro 2021

Wow! Wat een prachtige en heerlijke sushi :) Zeker voor herhaling vatbaar :) De bezorger was ook heel vriendelijk! Hartstikke bedank :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marta
6 novembro 2021
Joop
3 novembro 2021

Lekkere verse sushi. De lekkerste die ik thuis heb laten bezorgen

Nico van der Want
1 novembro 2021

Goedemiddag, Ik heb al veel sushi gegeten in mijn leven: u maakt in mijn ogen absoluut de allerbeste sushi van Schiedam. Tot nu toe altijd vers, prachtig opgemaakt, creatief en heel smaakvol. Complimenten! Verbeterpunt: afgelopen zondag blokkeerden twee bezorgfietsen de ingang, en 2 bezorgers(?) zaten luidruchtig met hun telefoon aan een tafeltje. Ook stonden er stoelen omgekeerd op de tafels. Ik haal zelf altijd af, dus dan stoort dat niet, maar de uitstraling nodigde niet uit om bijvoorbeeld met mijn familie bij u in het restaurant te gaan zitten. Oftewel: ik zou zorgen dat de bezorgers (en hun fietsen) ergens op de achtergrond zijn, en het restaurant gezellig en warm is ingericht. Want uw eten is echt fantastisch, en ik hoop dat meer mensen dat gaan ontdekken en dat u nog lang blijft bestaan. Met vriendelijke groet, Nico van der Want

lisette calis
1 novembro 2021

Volgens mij ga ik nooit meer ergens anders sushi bestellen. Zo vers en zo lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reyhan
1 novembro 2021

Heerlijke sushi gegeten, dit is zeker mijn favo sushi restaurant in Schiedam geworden! Daarnaast ook snelle bezorging met vriendelijke bezorger. Enige minpunt: volgende keer graag meer sojasaus.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
31 outubro 2021

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.