Reviews from CAI Schiedam

Recent reviews

5.0
babita versluis
Yesterday

Heerlijke, verse sushi (en ziet er prachtig uit!).

R.D.
Yesterday

De dragon tollen voor 5 euro is een betere deal niet alleen qua hoeveelheid maad ook kwaliteit. Na 6 a 7 rollen zalm teriyaki heb je het wel gehad maar de dragon rollen kan je wel 20 eten en genieten.

Mick
6 August 2022

Heerlijk,

Nancy
4 August 2022
Eric de Sturler
3 August 2022

Eten was heerlijk. Voor het ophalen was het eten iets later klaar (~10 min) dan de website (online besteld) had gesuggereerd. Was geen punt, maar misschien goed om aan te passen of naar te kijken.

Jacqueline
1 August 2022

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Nancy
30 July 2022
Ilonka
28 July 2022

Lekkere sushi. Soms aan de wat prijzige kant, maar als er aanbiedingen zijn is het zeker meer dan waard.

Caroline
27 July 2022

Uitstekend zoals altijd.

Nancy
24 July 2022

Weer heerlijk gegeten en bestelling stond op tijd klaar

Fiona
24 July 2022

Verschillende keren besteld bij Cai de afgelopen tijd en ook vanavond weer heerlijk gegeten! Goede prijs-kwaliteit verhouding, vers eten en netjes verpakt. Top service!

FHC
22 July 2022

The best in Schiedam

CW
22 July 2022

Lekkerste sushi van Schiedam

Femke
20 July 2022

Super lekkere verse en originele sushi. Zeker een aanrader!

Sandrine
17 July 2022

Zoals altijd hele snelle bezorging en super lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan Van Mil
15 July 2022

Wederom weer erg lekker! Dank jullie wel!

Roxi
11 July 2022

Was good and tasty but the tuna salad had really little tuna! A scoop extra would have been much better….

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erica Bicego
7 July 2022
Karel
7 July 2022

Verrukkelijk

Arie den Draak
4 July 2022
Jack Hague
4 July 2022

The sushi was great, always order when we come through Schiedam. Unfortunately an order of gioza was missing and we were too far away to come back . Shame as we’d not tried the gioza before.

Nadeche
4 July 2022

Ontzettend lekkere sushi, alles is vers, de smaken kloppen. Ja, het is wat duurder, maar zeker het geld waard!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Max
3 July 2022
Ilham
2 July 2022

Altijd top!! Zelfs super waard om af te halen!!

Beatrice
2 July 2022

Heerlijke sushi

Khalid
26 June 2022

Heerlijke sushi :-)

Hang Nguyen
26 June 2022
Jacqueline
20 June 2022

De luxury box was top 👌🏻

Fiona
19 June 2022

Gewoon weer lekker zoals altijd!

Anouck
13 June 2022

Gewoon heerlijke sushi, perfect op tijd geleverd,top!!👍👍

Rachid
11 June 2022
Jacqueline
10 June 2022

Het was lekker, alleen vond ik de kwaliteit niet zoals anders.

Ellen
9 June 2022

Nieuwe klant bij CAI en verschillende gerechten besteld voor de lunch, waaronder een hele goede aanbieding. Heel erg tevreden, was op tijd klaar, wat warm moest zijn was warm, en ook nog lekker. Ik ga zeker opnieuw bestellen opm andere gerechten uit te proberen :)

Thijs
5 June 2022

Eten was top en smaakte goed maar Prijs-kwantiteit verhouding was erg laag

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
1 June 2022

Weer heel erg lekker!!

Nancy
1 June 2022
Mirko
31 May 2022

Weer erg goed, zoals altijd!

Sanem
26 May 2022

Ik had gisteren voor het eerst besteld en was super tevreden! Had ook een hele goede recensie gegeven hier. Dus vandaag weer besteld maar er zaten geen rietjes bij voor de bubble tea. Dus ik had gebeld, maar die meneer deed heel makkelijk en zei het is ver om terug te komen. Ik woon in vlaardingen en jullie zitten in schiedam. Is letterlijk misschien 10 minuten rijden. Had erna weer gebeld en meneer zei; oke ik stuur iemand langs voor de rietjes. Niemand is geweest. Ik vind dit echt heel erg. Want over het eten en de bubble tea's ben ik echt tevreden, maar als jullie iets vergeten dan is het ook jullie taak om het op te lossen toch? Het is gewoon anders om de bubble tea zonder rietje te moeten drinken. Ik heb in 2 dagen tijd meer dan 100 euro uitgeven. Dus sorry, maar ik bestel dus nooit meer iets bij jullie! Vind dit echt onbeschoft.

Reaction from CAI

De medewerker die de telefoon opnam is niet meer aan het werk en onze excuses voor zijn gedrag. . sorry.

Sally
25 May 2022
Sanem
25 May 2022

Eten was heerlijk en vers! En hun bubble tea's zijn amazing!

jongejans
25 May 2022

voor de tweede keer besteld. was super lekker en erg vers.

Esteban García Illera
24 May 2022

Sushi rollen vallen uit elkaar aan de onderkant bij het oppakken. En de yakatori was niet lekker deze keer. Had een vreemde bijsmaak Die hebben we laten staan De rest was lekker zoals altijd

Pamela
22 May 2022

Ordered the 20 piece salmon box (#19) for pick up. My order was ready & waiting for me when I arrived. Packaged & presented well. Rolls were lovely & fresh. Would recommend and will definitely be ordering again! 5 star!

Deline
20 May 2022

Beste sushi ooit We bestellen ieder vrijdag of zaterdag sushi hier het is nu een must bij ons thuis

Nancy
20 May 2022
den Ouden
19 May 2022

Was weer heerlijk!!!

Anoniem
16 May 2022
Nancy
16 May 2022
Hany Mandour
16 May 2022

Het eten was heerlijk en bezorging was lekker snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Natasja
13 May 2022

Heerlijke sushi. Er waren dingen vergeten bij mijn bestelling. Dit is direct netjes opgelost

Tiga
12 May 2022
Monique Atmoredjo
7 May 2022
N
7 May 2022
James
6 May 2022

Perfect!

MJ2998
4 May 2022

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

Jacqueline
2 May 2022

Het was anders dan anders niet minder lekker maar toch

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L
2 May 2022

Super lekker en sneller dan snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen Moerman
1 May 2022

Zeer lekker, gaan we vaker doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Deline
30 April 2022

We zijn zo tevreden dat we nu ieder week 2 keer besteld Super kwaliteit en service

Anna
30 April 2022

de sushi was zoals altijd fenomenaal goed! :-) alleen, ik had aangevinkt geen stokje, sojasaus, gember en wasabi te willen, maar toch gekregen. Het komt wel op, maar ik probeer verspilling tegen te gaan, want ik heb in huis alles al :-) dank juelli wel en blijf vooral zulk lekker eten maken!

Ariejanne
29 April 2022

Het eten was super!! Echt vers! En stipt optijd! Gaan we zeker weer doen!

Patricia De Man
28 April 2022

Heerlijk !

Fam de Jonge
28 April 2022
Rieki Roosloot
27 April 2022

Heerlijk prima verzorgd. Het was super lekker dus we hebben ervan genoten en keurig op tijd en vriendelijk bezorgd

Willeke Vester
22 April 2022

Altijd heel goed.

Ely
22 April 2022

Alles was lekker en vers , zoals altijd

Judith
18 April 2022

Altijd lekker vers en smaakvol, netjes ingepakt en stipt bezorgd. Ben heel blij met deze aanwinst in Schiedam!!!

M
17 April 2022
Neesha
15 April 2022

Heerlijke sushi!

Sulamie Helmy
11 April 2022

Goede kwaliteit, levering op tijd, vriendelijke medewerker.

Nancy
7 April 2022

Udon viel mij tegen. Kip was beetje slordig gesneden: er zaten nog zeentjes in en udon was beetje droog

Martin van Oortmerssen
7 April 2022
De Jong
6 April 2022

Vers bereid, lekker gevarieerd, kan niet beter.

Mick Stam
5 April 2022
Sieta van der Laan
4 April 2022
Tamara
3 April 2022

Echt een aanrader! Voor het eerst besteld, super snel bezorgd en goede kwaliteit sushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nancy
3 April 2022

Het voelt als een ontmoedigingsbeleid voor de minder grote eter dat het minimum bestelbedrag met €5 verhoogd is. Jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice
3 April 2022
Arjen
2 April 2022

De sushi was heerlijk. Verbeterpunt: geen oordopjes in achter de balie als de klant z'n bestelling op komt halen of een tafel komt reserveren.

Rox
1 April 2022
Alessio
1 April 2022

Beste sushi van de regio !

Angel Vogel
28 March 2022

Altijd superkwaliteit, en ruim op tijd.. zelfs te vroeg... kan een minpunt zijn ,maar niet als je trek hebt...

Vink
23 March 2022
Barbara
23 March 2022

Het was heerlijk!! We hebben een nieuw sushi adresje wij gaan zeker vaker bestellen!!!

Nancy
21 March 2022
Manon
17 March 2022

Zoals altijd weer super lekker!

Monique Atmoredjo
17 March 2022

Was zoals altijd heerlijk en bedankt voor de sashimi!

Jacqueline
14 March 2022

Het blijft godsgruwelijk lekker!

Mariella Vrijenhoef
14 March 2022

Sushi was heerlijk en supersnel bezorgd

Neesha
12 March 2022

Weer heerlijk gegeten!

Bart
12 March 2022

De sushi van de family box ziet er erg mooi uit en smaakt ook erg goed. Minder rijst dan bij andere adressen en dat maakt de verhouding juist erg goed!

j
11 March 2022

lekker en snel geleverd

Isabella
11 March 2022

Eten was heerlijk zoals altijd. Heb een bestelling geplaatst voor een chef’s choice met een special request voor geen garnalen en heb een heerlijke selectie van sushi’s gekregen. Alles was ook heel vers!

Tiga
10 March 2022

Het was de eerste keer dat we bij CAI hebben besteld. We hebben genoten van de heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar.

Wim Mulder
7 March 2022

Het eten is echt perfect. De bezorging is wat minder, het was weer veel te vroeg, kan de bezorger niets aan doen, maar moet wat beter geregeld worden. Is voor koude producten niet erg, maar wel voor de warme.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
5 March 2022

Voor de eerste keer sushi laten bezorgen door Cai. Goed op smaak en heel lekker zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging perfect op tijd.

Silva tavares
5 March 2022

Sinds dit zaak hun eten hebt geproefd eet ik niks anders dan sushi als ik niet wil koken ben tien kilo aangekomen 😂

Hennie Vink
3 March 2022

Altijd vers altijd goed!!

Indranie
1 March 2022

Het eten is altijd top. Alleen is een flesje soya echt te weinig wanneer ik voor bijna 40 euro aan sushi heb besteld.

Marc
28 February 2022

Delivery excellent. Food was very good, missing only Sauce or topping for the poke bowl besides soya Sauce.

C
27 February 2022

Heerlijk, bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelly
25 February 2022

Lekkerste sushi!

Ria
24 February 2022

Geweldig lekker

Lachman
23 February 2022
Jassie
20 February 2022

Was lekker en vers! Zeker aan te raden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mick Stam
19 February 2022

Lekker,

Tim
18 February 2022

Heerlijk gegeten. Prijs is flink, maar prestatie ook. Bezorging was snel, ondanks dat Eunice alles uit de kast heeft gehaald om concullega’s uit te schakelen.

Laurens
17 February 2022
Giovanna
17 February 2022

Cai's choice menu,12 stuks was echt een goede keuze,heerlijk gegeten,bezorging in 15 minuten zo als beloofd,top!

Sarina
16 February 2022

Snelle levering en heerlijke sushi. Hier zal ik vaker bestellen!

Toos
15 February 2022

Wat hebben we weer heerlijk gegeten! Alle verschillende sushi uit de luxury box zijn geweldig. Vers en goed op smaak.

Govert
15 February 2022

Precies op tijd, erg lekker. Het is erg jammer dat jullie niet 4 stuks verkopen want wij houden van variatie kopen en hadden wel 4 stuks extra gekocht, maar 8 was te veel van het goede.

Nancy
15 February 2022
Riet
15 February 2022

Heerlijke sushi. Keurig verpakt en op tijd klaar.

Roosloot
14 February 2022

Hele smaakvolle sushi. Beste van Schiedam !

Anneke
13 February 2022

Super lekker en vers bereide sushi, echt een aanrader!

Nadine
13 February 2022

Heerlijk en zeer goed verzorgd!

T.
12 February 2022

Heerlijke variaties.

Maarten
12 February 2022

Erg lekkere sushi en snel geleverd

Jacqueline
12 February 2022

Kwaliteit blijft constant, dus erg smakelijk!

Nancy
10 February 2022
Stacey
8 February 2022

Super lekker en mooi!

rowin giessen
8 February 2022

Net even wat beter dan de all you can eat restaurants.

Ik
5 February 2022
M. Steenbergen
5 February 2022

Héérlijke verse sushi en dik op tijd bezorgd!

Joke
5 February 2022

Box met 36 besteld. Er zat een bakje bij met 3 plakjes zalm en 3 plakjes tonijn, en dus maar 30 stuks gerold met rijst/avocado/garnalen etc. Dit was eerder niet zo en lijkt me ook niet de bedoeling.

Duncan
3 February 2022

Dit is simpelweg de lekkerste sushi van Schiedam en Rotterdam.

Nancy
2 February 2022
Ilham
2 February 2022

Top like always! Beste sushi in de tijden niet gegeten.

Simone van Pelt
31 January 2022

Goed geregeld en was super lekker !

Roxi
31 January 2022

Perfect 🤩

EW van Loenen
31 January 2022
Maarten
30 January 2022
tessa
30 January 2022

top !! was super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Y
29 January 2022
Jiske
29 January 2022
Rik
28 January 2022

Alle sushi aan 1 kant van de bak tegen elkaar gezakt en geplet

Ria
27 January 2022

Geweldig heerlijk eten, vers gemaakt

Nancy
25 January 2022
Roos
25 January 2022

Altijd lekker!

Jonker
24 January 2022

Lekker vers

Sandy
24 January 2022

Dit keer, super snelle bezorging en de versheid was te proeven! De vorige keer moesten we lang wachten op ons eten, maar ondanks dat toch nog een keer hier besteld vanwege de goeie kwaliteit. Zeker een aanrader!

Diana Buurman
24 January 2022

Enige minpunt is dat er geen wasabi bij zat en te weinig sojasaus voor 75 sushi. Ik had namelijk 2 flesjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hany Mandour
24 January 2022

Lekker eten en ruim op tijd bezorgd.

Maaike
24 January 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
24 January 2022

Dit keer de family box genomen, en die was top! Erg lekker weer 👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
24 January 2022

👍🏼👍🏼

N
23 January 2022

CAI heeft super lekkere sushi en het wordt altijd netjes op tijd bezorgd! De warme hapjes zijn helaas niet altijd meer warm genoeg als het thuis wordt bezorgd. Een tip zou zijn om sushi rollen ook per 4 stuks te verkopen, zodat je wat meer keuze variatie hebt als je voor 2 personen besteld.

A. de buurvrouw
23 January 2022

Superlekker, vooral de Dragonroll & Sashimi!

Luesken
22 January 2022

Twee uur moeten wachten op onze bestelling, de kwaliteit van sushi was niet wat ik gewend was (eerdere keren was de sushi echt top) Helaas, wellicht dat het de volgende keer weer top is.

Deline
22 January 2022

Beste sushi in Schiedam

Chen
22 January 2022

Helemaal top!

Lilian
22 January 2022

Fantastisch lekkere sushi! Voor die geflambeerde zalm mag je me ‘s nachts wakker maken :)

Sulamie Helmy
20 January 2022
Manon
18 January 2022

Even lekker als altijd!

Maria tavares
16 January 2022

Mijn eten kwam Helemaal onder gegooid voor het eerst jammer genoeg maar hier je eten bestellen is gewoon rustgevend en overheerlijk!!!

Nancy
15 January 2022
Judith
15 January 2022

Precies op aangegeven tijd bezorgd. Warme gerechten waren warm, Het is erg smaakvolle sushi, netjes verpakt! Voor herhaling vatbaar!

Alend
14 January 2022
Serena
14 January 2022
Chen
13 January 2022

Heerlijke sushi zoals altijd. En snel bezorgd!

Bob van Gool
13 January 2022

Sushi was heerlijk en vers, helemaal top! Bezorging was helaas wat aan de late kant, maar wel zeer klantvriendelijk en telefonisch goed bereikbaar. Ga ik zeker vaker bestellen!

Kik
12 January 2022

Top!

Mariandel
10 January 2022

Lekker lekker lekker in de ochtend bestelt In de middag op tijd bezorgd mijn 50ste verjaardag was zeer geslaagd Famillie Box was heerlijk !

Roxi
10 January 2022

sushi was ok om te proeven, maar niet zoals gewoonlijk! wat me zo stoorde, het feit dat het meteen brak en totdat je het stuk in je mond stopte, brak het volledig! erg moeilijk om te eten! Ik gebruikte een lepel plus alle stapels ... Ik was teleurgesteld

Martin van oortmerssen
9 January 2022

Prijs kwaliteit is top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sulamie Helmy
9 January 2022

Vriendelijk personeel. Moeilijk te verstaan door de telefoon. Bezorging was op tijd en vriendelijk. Goede sushi, zag er verzorgd uit.

Aad Nieuwenhuijse
9 January 2022

Online 18.40 opgegeven 19.05 bezorgd, alles was wel lekker alleen de pasteitjes waren taai en koud, sommige soorten waren klein en rommelig op de schaal

Nancy
8 January 2022
Henk van Deventer
6 January 2022

Constant prima kwaliteit. Beste in Schiedam

GJ
2 January 2021

Heerlijk gegeten, uitstekende Sushi

Ria
2 January 2021

Geweldig

Sandra Gronsveld
1 January 2021

Nu al voor de 3e keer sushi besteld en wij vinden de kwaliteit super goed! Mooie combinaties en goede smaken. Kortom, wij komen weer terug.

Nancy
1 January 2021
Joanna
1 January 2021

Super lekker

Nancy
1 January 2021
Jacqueline
1 January 2021

Duurde langer dan ik verwacht had, maar de sushi was weer top!

Lena
1 January 2021

Very friendly staff and one of the best sushi’s in zuid holland.

Jos
30 December 2021

Alweer top!

Mb
29 December 2021

Heerlijk! Altijd weer een feestje, super kwaliteit! Echt een aanrader!

Anoniem
28 December 2021

Vriendelijke medewerkers, houden rekening met allergieën/dieetwensen. Top tent!

Esther
27 December 2021

De sushi was top. Ze hebben ervan geniten. Zeker een aanrader

Rene Beenen
27 December 2021

Bezorging op afgesproken tijd en kwaliteit van het eten opvallend beter dan andere sushi restaurants.

Neesha
26 December 2021

Ondanks dat het zondag en Tweede Kerstdag is, was het super snel bezorgd en hebben we echt genoten van de heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
26 December 2021

Heerlijke sushi! Vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Safaa Ayadi
25 December 2021

Beste sushi in omgeving Schiedam en hele goede service. Soms wil ik net iets anders en dat doen ze ook zonder moeite. Proberen waard daarna wil je niets anders meer!

Stefanie
24 December 2021

Echt heerlijke sushi! Echt een aanrader! En in het bijzonder de geflambeerde Beef.

Marjolijn
22 December 2021

Eten was heerlijk. Bezorging was half uur te vroeg. Gelukkig is meeste eten koud, dus geen probleem. Ik miste de sojasaus en wasabi, die zat er deze keer helaas niet bij. Gelukkig had ik thuis nog een lekker sojasaus.

Jeff
22 December 2021
Tatjana
21 December 2021
Ria
21 December 2021

Het is echt de lekkerste Sushi, die ik tot nu toe heb gegeten

Anoniem
20 December 2021

Heerlijke sushi! 🍣

Van Zon
20 December 2021

Super lekker en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling bezorgd werd.

Stephen
20 December 2021

Erg lekkere sushi en zag er verzorgd uit.

Nancy
18 December 2021
Anouck
16 December 2021

Heerlijke sushi, een echte aanrader 👍

Silva tavares
15 December 2021

🤤🤤🤤🤤 Verse rijst,verse vis en goed gemaakt sushi uiteindelijk na jaren zoeken naar het perfecte kwaliteit in sushi voor mijzelf….van dure restaurants naar cheap zaken kwam ik hier puur uit toeval 🍀 en ik geef jullie een 10+ Ga zo door ik ben 1 van jullie vaste klant geworden!!

Hans
12 December 2021

Bezorging was 50 minuten te laat en bij telefonisch contact gaf men te kennen dat het erg druk was. Bezorger vertelde dat er een zieke collega was. Kwaliteit was wederom erg goed!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nancy
12 December 2021

De sushi was goed, maar nu kreeg ik twee halve kakiage in plaats van twee hele. Ik heb daar een klacht over gestuurd maar heb nog geen reactie gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cora de Koning
11 December 2021

Heerlijke sushi En op tijd bezorgd

Neesha
11 December 2021

Echt heerlijke sushi!

Mick Stam
11 December 2021

Erg lekker, zoals het hoort dus geen koude sushi’s, 😀helaas door regen kapot tasje en lag het beetje in elkaar , ziet het er net iets minder uit zonde,

Joke
10 December 2021

De sushi waren uitmuntend!

Anette Kooij-Leermakers
10 December 2021

Top producten, we hebben genoten

juliette
9 December 2021

Hele lekkere sushi! Snel bezorgd! :)

Nancy
8 December 2021

Als vanouds weer heerlijk! Eten had goede temperatuur en hoeveelheid weer in orde 👍🏼

Roxi
7 December 2021

goed, lekker maar door transport kwamen ze strak tussen één kant, een beetje verpletterd?

Pauline
6 December 2021

We eten wel vaker sushi maar deze was toch wel heel erg lekker!! Net even anders van smaak en creativer . Ik ga hier zeker vaker bestellen

Nancy
5 December 2021

Op de site staat dat je twee stuks kakiage tempura krijgt (waren er in het begin volgens mij drie). Maar nu kreeg ik drie halve dus een halve te weinig en ze waren ijskoud. Afgekoeld in deze tijd begrijp ik, maar dit was meer dan afgekoeld. Zonde Verder waren de smaak en kwaliteit goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bs
5 December 2021

Heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Boon
5 December 2021

Fantastische sushi, heel vers en supersnelle levering!! Uitstekend!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margot
5 December 2021

Sushi’s waren weer top!

Marta
4 December 2021
Gi
2 December 2021

Het eten was er super snel. En ik heb lekker gegeten.

Anneke
2 December 2021
Shirley P
2 December 2021

Op een woensdag 19.06 voor de tweede keer besteld. Om 19.30 stond de fietskoerier al voor de deur. Op de wat drukkere momenten gaat het vast niet zo snel, maar laten we eerlijk zijn, dat zou ook wel raar zijn. Ben blij dat ik de zaak op de grote markt binnenliep toen ik er zomaar ineens langs liep en dacht hé is dit nieuw. Ik maakte een kort praatje en ondertussen werd er een ingepakte bestelling in een tas gedaan. Ik mocht een blik erop werpen…zag er zo goed uit dat we meteen die week nog hebben besteld. Alles keurig en precies zo mooi gemaakt als wat ik had gezien. Heb inmiddels twee keer besteld en zeer tevreden. Vers, goed verzorgd en heerlijk dus ja….dit is onze sushi tent geworden omdat ik weet dat het bij CAI gewoon goed is. Houden zo!

Daphne
30 November 2021

altijd top kwaliteit! Ontzettend vers, beste sushi die ik heb gegeten via thuisbezorgd.

Kadir
28 November 2021

Lekkere en verse sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
27 November 2021

Een uur wachten voor zulke lekkere sushi vind ik het wel waard. Ga zeker nog eens bestellen!

Jacqueline
27 November 2021

Kwaliteit blijft goed 👌🏻 Het was weer heerlijk!

Jane
24 November 2021
Bianca kerssemeijer
21 November 2021

De sushi is top nergens lekkerder dan bij cai. Alleen de sashimi word elke keer minder steeds dunnere plakjes dat is erg jammer. Maar de kwaliteit is super.

Margot
21 November 2021

‘T waren weer overheerlijke sushi’s!!

Emanuel
20 November 2021
Anouk
19 November 2021

beste sushi ever!! ik kom zeker nog een keer terug 😍

Nico Westra
19 November 2021
Melissa
19 November 2021
Dom
17 November 2021

Precies op tijd, heerlijke sushi. Zeker een aanrader

Erwin
16 November 2021

Snel bezorgd en top kwaliteit sushi

Danielle
16 November 2021

Ja een heerlijk verassingsmenu.

C de Koning
16 November 2021

Heerlijke sushi, lekker gegeten

Deline
13 November 2021

Het was subliem, dankjewel

Nancy
12 November 2021
Sarah
11 November 2021

Snel geleverd, en vriendelijke bezorger. Beste sushi in schiedam! Nieuwe vaste plekkie❤️ De rollen zijn perfect, de smaken combinaties smelten goed in je mond..

Andrea
9 November 2021
Hany Mandour
8 November 2021

Heerlijk eten en optijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
7 November 2021

Wow! Wat een prachtige en heerlijke sushi :) Zeker voor herhaling vatbaar :) De bezorger was ook heel vriendelijk! Hartstikke bedank :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marta
6 November 2021
Joop
3 November 2021

Lekkere verse sushi. De lekkerste die ik thuis heb laten bezorgen

Nico van der Want
1 November 2021

Goedemiddag, Ik heb al veel sushi gegeten in mijn leven: u maakt in mijn ogen absoluut de allerbeste sushi van Schiedam. Tot nu toe altijd vers, prachtig opgemaakt, creatief en heel smaakvol. Complimenten! Verbeterpunt: afgelopen zondag blokkeerden twee bezorgfietsen de ingang, en 2 bezorgers(?) zaten luidruchtig met hun telefoon aan een tafeltje. Ook stonden er stoelen omgekeerd op de tafels. Ik haal zelf altijd af, dus dan stoort dat niet, maar de uitstraling nodigde niet uit om bijvoorbeeld met mijn familie bij u in het restaurant te gaan zitten. Oftewel: ik zou zorgen dat de bezorgers (en hun fietsen) ergens op de achtergrond zijn, en het restaurant gezellig en warm is ingericht. Want uw eten is echt fantastisch, en ik hoop dat meer mensen dat gaan ontdekken en dat u nog lang blijft bestaan. Met vriendelijke groet, Nico van der Want

lisette calis
1 November 2021

Volgens mij ga ik nooit meer ergens anders sushi bestellen. Zo vers en zo lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reyhan
1 November 2021

Heerlijke sushi gegeten, dit is zeker mijn favo sushi restaurant in Schiedam geworden! Daarnaast ook snelle bezorging met vriendelijke bezorger. Enige minpunt: volgende keer graag meer sojasaus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
31 October 2021

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
29 October 2021

Soja saus en stokjes ontbraken. Sushi zelf was heel lekker.

-
29 October 2021
Marion
26 October 2021

Heerlijke sushi! We gaan zeker vaker bestellen.

B.Maksimovic
25 October 2021
Jiske
24 October 2021
A
21 October 2021
Manon
21 October 2021

Zoals altijd superlekker!

Franq
18 October 2021

Heerlijke Sushi en snel bezorgd

Tom
17 October 2021
Tatjana
16 October 2021

Als een echte sushi fan, ben super tevreden! Alles was heel vers en heerlijk! We gaan daar zeker nog meerdere keren bestellen!

Jacqueline
15 October 2021

Het was wederom erg lekker, alleen staat de beperkte keuzemogelijkheden mij steeds meer tegen!

Schiedam Optiek
14 October 2021

Beste sushi ooit gegeten!

Sander
11 October 2021

Gewoon heel goed. Ik denk dat dit onze vijfde bestelling was.

João Lucas
11 October 2021

Amazing food! The guioza could be bigger and the nigiri a bit smaller to fit better in the mouth. The taste of both is delicious and the delivery process very smooth. Will definitely order again.

Marijke van der Burg
10 October 2021

Heerlijk zoals altijd

Jezriël
7 October 2021

Eten was er binnen 10 min. Wilde ff gaan schijten na het bestellen, maar moest direct weer opstaan. Eten was ook erg lekker!!

Bs
6 October 2021

Heerlijk verse sushi, te mooi om op te eten. En de bezorging was ook supersnel

Cornelia
4 October 2021

Lekkere sushi, beetje Amerikaanse stijl maar erg goed van kwaliteit. Ook vega-optie. Bezorging 10 minuten later dan gewenst maar daarmee precies op het vooraf aangegeven tijdstip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeff
4 October 2021
Jacqueline
2 October 2021

Het was weer heerlijk! CAI onderhand wel eens zijn/haar assortiment gaan uitbreiden, ik ben benieuwd naar andere smaken

Anoniem
1 October 2021

Top

Wim Mulder
1 October 2021

Het eten is gewoon heel goed, maar het tijdstip van bezorging niet. Voor de 2de keer een half uur eerder bezorgd, terwijl we nog niet klaar zijn om te eten. voor de koude sushi is dit niet erg, maar de warme garnalen zijn dan niet lekker meer. Moet misschien toch maar weer bestellen waar ze wel klok kunnen kijken.

Nancy
30 September 2021
Milovac
27 September 2021

Ontzettend goed! Enorme aanwinst voor schiedam, weinig keuze maar echt goed dank hiervoor. Prijs voor wekelijks vind ik wat hoog, dus dit is een feestje voor eens in de zoveel tijd.

Samir
24 September 2021
A. Angenent
17 September 2021

Heerlijk en alles lekker vers!

MJ
15 September 2021

Beste Sushi van Schiedam en omstreken!

Marijke van der Burg
12 September 2021

Een explosie van smaken. Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nancy
11 September 2021

Als altijd super

Manon
10 September 2021
Esther
10 September 2021

Pokebowl en sushi smaakten heerlijk. Snelle bezorging

Neesha
10 September 2021

Supersnelle bezorging en heerlijke poké bowl zalm!

Rob
9 September 2021

Wederom genoten!

Hummer
9 September 2021

Heerlijke sushi en supersnelle bezorging. Wij zijn fan 👍

Monique
9 September 2021

Het was superlekker!

Jacqueline
5 September 2021

Goddelijk gewoon 👌

Erna Vrijland
4 September 2021
Tom
4 September 2021
N
4 September 2021
Nancy
3 September 2021
Caroline
3 September 2021
Nancy
3 September 2021
Henk van deventer
2 September 2021

Topkwaliteit!

Petra
2 September 2021

Wederom perfect, de nieuwe luxury box is absoluut een aanrader!

Rob
31 August 2021

Top. Was verrassend goed. Echt een aanrader.

Lies
30 August 2021

Snelle bezorging en hele lekkere verse sushi , echt een aanrader!!

NanNancy
27 August 2021

Wederom snel bezorgd en heerlijk gegeten

R Paans
21 August 2021

Het assortiment van 12 stuks is echt een aanrader! CAI is snel , vers en lekker.